Zaterdag 25 juni ontvingen wij 12 papa’s om ze te laten zien hoe zij thuis een 3 gangen diner klaar maken op de Big green egg & Ofyr

Om 13.00 uur hebben wij de vaders ontvangen met een glaasje vuurzee. Aansluitend kregen zij van ons een klein cadeautje zodat ook de kleding er ongeschonden uit zou komen.

Onder het genot van een glas wijn, vertelden Roger & Rick ze over de ins & outs van het BBQ vak; wat is het verschil tussen Big green egg en Ofyr? Wat doet temperatuur en hoe maak je het perfecte stukje vlees?

Ze konden proberen maar vooral natuurlijk proeven. Het was een meer dan geslaagde middag.

Hoi Kim en Roger,

Wat hebben jullie dit super leuk georganiseerd, de vaderdag workshop!!

De beide mannen kwamen erg enthousiast weer, en hebben heerlijk gegeten.
Ook tips van Roger gekregen over de kolen voor onze eigen green-egg enz.

Ze voelden zich meer dan welkom!
— Samantha

Interesse in een BBQ workshop?

Het is mogelijk om een BBQ workshop te boeken, bij Sjiek of op locatie. Dit kan al vanaf 15 personen. Meer informatie? Stuur ons een email: welkom@brasseriesjiek.nl